Interfoni

  • odlika 1

    Profesionalna ugradnja

  • odlika 2

    30 Godina iskustva

  • odlika 3

    Pružamo usluge širom Srbije

Saznajte više

Pametan izbor interfona

Interfonski sistemi u današnje vreme predstavljaju nezaobilazan sistem kontrole ulaska u objekat. Ovi sistemi, pored audio i video komunikacije sprečavaju neovlašćeni ulazak u objekat, a omogućavaju kontrolisano otključavanje ulaznih vrata ili kapije. U našoj ponudi su audio interfoni i video interfoni za stambene zgrade i druge objekte - prodaja interfona / ugradnja interfona, a sve zastupljeniji su i bežični interfoni za kuće i druge vrste objekata.

Audio interfoni

Audio interfoni

Interfoni Novi Sad

Preusmerenje poziva

Montaza interfona

Profesionalna montaža

Elektronske brave

Elektronske brave

Video interfoni

Video interfoni

Ugradnja interfona Srbija

Sigurnost u Vašim rukama

Siguran pristup objektu

Pored sigurnosnog aspekta u privatnim kućama i stambenim zgradama se može koristiti za komunikaciju sa osobom koja se nalazi ispred ulaznih vrata ili kapije, a otključavanje se vrši pritiskom na taster interfona, koji otključava elektromagnetnu bravu. Može se koristiti i za međusobnu komunikaciju ukućana, bez posebne centrale, ukoliko postoji više unutrašnjih interfonskih jedinica montiranih na razna mesta u kući.

Digitalni sistemi interfona obezbeđuju niz inovativnih i naprednih funkcija, kao i integraciju sa sistemima kontrole pristupa. Sistemi audio interfona zasnovani su na modernoj B.U.S. tehnologiji, koja omogućava povezivanje sistema primenom najčešće samo jednog dvožilnog voda za kompletan objekat. Kod pojedinih sistema video interfona moguće je i preusmeravanje poziva na mobilni telefon, što može biti od velike koristi u slučaju da niste kod kuće a neko vas traži ili je potrebno da u dvorište pustite ljude za očitavanje struje, vode, gasa, poštara i sl.

Bezicni interfoni

Bezični interfoni

Interfoni za stambene zgrade

Stambene zgrade

Digitalni interfoni

Digitalni interfoni

Interfoni za kuce

Kuće

Interfoni za poslovne prostore

Poslovni prostori