Kontrola pristupa

  • odlika 1

    Profesionalna ugradnja

  • odlika 2

    30 Godina iskustva

  • odlika 3

    Pružamo usluge širom Srbije

Saznajte više

Napredna rešenja za kontrolu pristupa

Sistemi za kontrolu pristupa služe za nadzor i fizičku zaštitu objekata ili njihovih delova. Osnovni zadatak sistema jeste dozvola pristupa, ulaska ili prolaska isključivo ovlašćenim osobama u određeni prostor. Sistemima za kontrolu radnog vremena možete evidentirati prolazak zaposlenih, vozila ili posetilaca kroz određenu zonu, objekat ili pojednačne prostorije.

Naši sistemi za evidenciju radnog vremena i kontrolu pristupa predstavljaju idealna rešenja za najveći broj malih i srednjih preduzeća. U ponudi se nalaze jednostavni sistemi sa jednim terminalom, ali i sistemi sa skoro neograničenim brojem terminala, kojima se može pristupati preko interneta sa bilo koje lokacije. Sve naše sisteme odlikuje pouzdan i dugotrajan rad, jednostavno izvođenje instalacije i puštanje u rad. Uz svaki sistem isporučuje se program „Radno vreme”, koji vam omogućava obradu radnog vremena zaposlenih na sasvim jednostavan i brz način.

Postoje tri faktora koji se mogu koristiti za autentifikaciju. Prvi je unosom šifre ili PIN koda, zatim skeniranjem otiska šake, prsta ili drugog biometrijska čitanja (zenice oka , prepoznavanje lica...), kao i pomoću rfid kartice ili ključa.

Evidentiranje radnog vremena

Evidentiranje radnog vremena

Kontrola ulaska vozila

Kontrola ulaska vozila

Kontrola pristupa Novi Sad

PIN kod

Kontrola pristupa sifrom

Pristup šifrom

Kontrola pristupa otiskom prsta

Pristup otiskom prsta

Kontrola pristupa karticom

Pristup karticom