Motori za kapije i Rampe

  • odlika 1

    Profesionalna ugradnja

  • odlika 2

    30 Godina iskustva

  • odlika 3

    Pružamo usluge širom Srbije

Saznajte više

Savršen spoj funkcionalnosti i stila

Motorizovane kapije se otvaraju i zatvaraju pomoću daljinske kontrole ili mobilnog telefona i čine vašu kuću ili poslovni prostor bezbednijim i komfornijim. U našoj ponudi su motori za jednokrilne, motori za dvokrilne i motori za klizne kapije kao i automatske parking rampe.

Nudimo ugradnju motora za automatsko otvaranje i zatvaranje kapija, i to : jednokrilnih (otvaranje u stranu za 90 stepeni); dvokrilnih (istovremeno otvaranje oba krila ili samo jednog, po želji) i kliznih kapija (otvaranje pomicanjem čitave kapije u stranu). Ugrađujemo motore za otvaranje i zatvaranje rolo garažnih vrata, segmentnih i kip vrata, podizanje i spuštanje parking rampi pomoću daljinskog.

Koristimo motore italijanskog proizvođača Proteco u tri varijante, u zavisnosti od veličine i težine kapije. Imamo IC barijere za zaštitu pravca kretanja kapije i strob-lampe za signalizaciju rada kapije. Omogućavamo upravljanje kapijom, otvaranje i zatvaranje, pomoću aplikacije na mobilnom telefonu preko WiFi ili GSM sistemima. Po želji, ugrađujemo dodatnu bravicu sa ključem za mehaničko otvaranje u slučaju gubitka daljinske komande.

Krilne kapije

Krilne kapije

Android aplikacija za motorne kapije

Android aplikacija

Motori za garazna vrata

Garažna vrata

Italijanski motori za kapije

Italijanski proizvođači

Motori za otvaranje kapije

Automatsko otvaranje i zatvaranje

Parking rampe

Ulične barijere-parking rampe

Klizne kapije

Klizne kapije

Kapije na daljinsko otvaranje

Daljinska kontrola

IOS aplikacija za motorne kapije

IOS aplikacija